Marek Pethó víťazom druhého kola STEREO/KZN Skate Series

09.07.2010 21:24

Druhé kolo prvého ročníka slovenskej skateboardovej série pre nesponzorovaných jazdcov STEREO/KZN Skate Series sa uskutočnilo pri Tatralandii v Liptovskom Mikuláši. Na parkovisko pri Liptov Aréne boli nainštalované prekážky z KZN a Spectrum parku.

Za ťažko jazditeľného veterného počasia si svoje sily zmeralo spolu devätnásť mladých talentov. Najviac išla karta Marekovi Pethóvi alias Mifovi z Košíc, ktorý okrem vecných cien vyhral aj večerný pobyt v KZN skateshope s jeho milovanou. Druhý skončil Jozef Kalafut, ktorý sa tým dostáva na priebežné prvé miesto. Tretie miesto obsadil 11-ročný Nikolas Kačír. Zemiakové štvrté miesto išlo do Kežmarku spoločne s Janom Rúrom.

Ďakujeme sponzorom Stereo skateboards, Manifesto.sk, KZNskejtSHOP, Nike SB a Aquapark Tatralandia za vecné ceny pre víťazov a všetci sa vidíme na treťom kole STEREO/KZN Skate Series 17.júla 2010, ktoré sa pôjde v novo postavenej skate plaze v Galante.

Avizované kolo v Brezne, ktoré sa malo uskutočniť 3.júla sa presúva na neskorší dátum, o ktorom vás budeme samozrejme včas informovať.

Celkové výsledky druhého kola STEREO/KZN Skate Series 2010:

1. Marek Pethó
2. Jozef Kalafut
3. Nikolas Kačír
4. Ján Rúra
5. Samo Frk
6. Martin Vaľko
7. Dominika králiková
8. Adam Frk
9. Ján Šebo
10. Martin Geroč

Celkové poradie STEREO/KZN Skate Series 2010 po dvoch pretekoch:

  • 1. Jozef Kalafut 70 bodov
  • 2. Marek Pethó 50 bodov
  • 3. Tomáš Trtílek 50 bodov
  • 4. Jakub Židek 40 bodov
  • 5. Nikolas Kačír 30 bodov
Späť

Vyhľadávanie

STREREO KZN SKATE SERIES 2010 © 2010 Všetky práva vyhradené.