Víťazom tretieho kola Stereo/KZN skate series Peťo Birošík

30.07.2010 22:55

Mladý bratislavský talent Peťo Birošík zvíťazil v treťom kole Stereo/KZN skate series v Galante, keď vo finále vrátil toľko trikov ako ostatní finalisti dokopy – napr. bs lipslide na veľkom raily a full cab zo schodov.

Ukončil tým svoju účasť v Skate series, keďže pristúpil na lukratívny kontrakt od novej slovenskej značky Opium Apparel a dostal sa do tak klubu sponzorovaných jazdcov. Druhý skončil Viki Chovan z maličkej dediny pri Nitre menom Mojzesovo, kde jazdí väčšinou na rovnej zemi alebo bedničke, no v jazde dával najlepší 360 flip z veľkých a ss heel a fs crooked z malých. Žeby sa z Mojzesova stali nové Madunice?

Tretie miesto šlo do neďalekého Hlohovca s Jožom Vranom a jeho štýlovým fs tailom či crookedom na veľkom raily. Štvrtý skončil Dávid Szákalos takmer z Maďarska za bigspin heel zo skočky, hardflip a fs flip zo schodov na každú.

Piate a šieste miesto šlo do Spišskej s Martinom Vaľkom a prvým jazdcom priebežného poradia celej série Jožom Kalafutom.

Po regulérnom závode sa šiel best trick kde exceloval napríklad Robo Haberl s fs boneless 360 zo schodov na rybe. Ďalšie kolo sa bude konať 31.7. v Novej Bystrici. Kompletné výsledky aj s kompletným priebežným poradím nájdete v priloženej výsledkovej listine.

Celkové výsledky Stereo/KZN Skate series Galanta 2010:

1. Peter Birošík
2. Viktor Chovan
3. Tomáš Vrana
4. Dávid Szákalos
5. Martin Vaľko
6. Jozef Kalafut

Späť

Vyhľadávanie

STREREO KZN SKATE SERIES 2010 © 2010 Všetky práva vyhradené.